A.
Aubergine (gegrild), Aardappelgratin, Aardappelpuree, Atjar, Aardbeiensmoothie, Aardbeienijs, Appelmoes
B.
Bao Bun, Baklava, Bananencake, Bechamelsaus, Blauwschimmelkaassaus, Baharat, Bonenburger, Bananenbrownie, Burgerbroodjes (brioche)
C.
Chocolademousse, Cinnamonbrood, Cranberrysaus, Champignonsaus
D
E.
Erwtensoep (mager), Ei (gevuld)
F.
Fetarol, Fettucine, Frambozenijs, Friet
G.
Gember-honingkoek, Granola, Kaneelbrood, Garam Masala (kip)
H.
I.
Ijzerkoekjes, Indonesisch Spekkoek
J.
K.
Komkommer (ingemaakt), Komkommer (salade), Komkommersoep, Komkommerdrank, Kweeperensap, Knoflooksoep, Kip (garam masala)
L.
Lentesoep, Lasagna (veganistisch), Lasagnabladen
M.
Mayonaise, Macaire, Maastrichts Zuurvlees, Madelaine, Merengue
O.
P.
Pita, Pizza, Peperkoekmannetje, Pavlova
R.
Rode biet (gepoft), Rodeportdressing
S.
Spaghetti-aglio-e-olio, Spinaziepannekoek, Satésaus, Spekkoek, Satemarinade
T.
Tomaat-Paprikasoep, Tarte-tatin van Kaki
U.
X.
Y.
Z.
Zuurvlees