Wie is Kevin
Ruim 20 jaar ervaring in keukens, restaurants van horeca en ziekenhuizen. In de bediening, keuken en (operationeel en tactisch) management. Ontwikkeling van foodconcepten, inrichten van keukenbrigades, ontwikkelen van menu's, business cases en inkooptrajecten.
Op Servaer.nl tref je mijn horecaadviesbureau en managementondersteuning voor eet en drinkgelegenheden.
Werkervaring
Erasmus MC Rotterdam (huidig: manager eten en drinken)
Delta Hotel Vlaardingen
Le Meridien Etoile Parijs
Havenziekenhuis Rotterdam
Ikazia Ziekenhuis Rotterdam 
Malle Babbe Vlaardingen
De Jonghe Burgemeester Maassluis
Deskundigheid
Menucalculaties, financieel management en menuontwikkeling
Foodconcepten 
Menu-engineering
Keukeninrichting en - routing
Werkinstructies 
Teamontwikkeling
Verandertrajecten
Voedselveiligheid
FMIS en keuken-horecasoftware
Foodfotografie
(Europese) Aanbestedingen en Inkoop
Back to Top