Komende week staat het volgende menu op de planning. Dit menu is gebaseerd op een aantal producten die ik nu in mijn koelkast en / of vriezer op voorraad heb.
Maandag:
Gebakken pangasiusfilet met spinazie en een romige citroensaus, geserveerd met aardappelpuree
Dinsdag:
Gehaktballetjes in tomatensaus met doperwten en een frisse salade, geserveerd met volkoren pasta
Woensdag:
Kipfiletblokjes in een Aziatische wok met broccoli en edamamebonen, geserveerd met rijst en een sojasaus met sesam en honing
Donderdag:
Boerenkool stamppot met een gebakken ei en een vleugje mosterdsaus, aangevuld met aardappelen
Vrijdag:
Pangasiusfilet in een kruidige curry met spinazie en kokosmelk, geserveerd met basmatirijst
Zaterdag:
Zelfgemaakte gehaktburgers met groenten en een gebakken ei erop, geserveerd met volkoren broodjes en een zelfgemaakte knoflooksaus
Zondag:
Roerbakschotel met kipfilet, edamamebonen, broccoli en noedels, geserveerd met een pittige teriyakisaus
Geef een reactie