Inspiratie weekmenu (wk19)

Komende week staat het volgende menu op de planning. Dit menu is gebaseerd op een aantal producten die ik nu in mijn koelkast en / of vriezer op voorraad heb.

Maandag:
Gebakken pangasiusfilet met spinazie en een romige citroensaus, geserveerd met aardappelpuree

Dinsdag:
Gehaktballetjes in tomatensaus met doperwten en een frisse salade, geserveerd met volkoren pasta

Woensdag:
Kipfiletblokjes in een Aziatische wok met broccoli en edamamebonen, geserveerd met rijst en een sojasaus met sesam en honing

Donderdag:
Boerenkool stamppot met een gebakken ei en een vleugje mosterdsaus, aangevuld met aardappelen

Vrijdag:
Pangasiusfilet in een kruidige curry met spinazie en kokosmelk, geserveerd met basmatirijst

Zaterdag:
Zelfgemaakte gehaktburgers met groenten en een gebakken ei erop, geserveerd met volkoren broodjes en een zelfgemaakte knoflooksaus

Zondag:
Roerbakschotel met kipfilet, edamamebonen, broccoli en noedels, geserveerd met een pittige teriyakisaus

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023-2025 Kevinaandekook.nl - Mail: info@kevinaandekook.nl.